bez tebe

bez tebe

Anotace: Ty tam a Já tady

Je to jako šíp  

Co láskou chce žít

Avšak ne tahle dřít

Já prostě chci pryč

Jak mohu milovat tebe

Když ne ani sebe

A to říkam od srdce

Tak ja už nečekám na prince

Ten totiž svého koňe ztratil

A mě zas srdce zradil

Tak nechal jsi mě odejít

 Tak miluji tě ještě mnohem vic :(

Autor vlcatko, 20.06.2017
Přečteno 509x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, mkinka, Poetik, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí