Jen ty

Jen ty

Anotace: .....

Bolest, vzlyky a pláč
Nač se kvůli tobě musím trápit, nač
Co jsi ty satanovo stvoření vůbec zač
Už nechci nosit ten smuteční plášť
 
V hodině temné, ještě před svítáním
Sny o tobě, slzy zaháním
Proč si srdce neví rady proč
Je to horší než pít upíří moč
 
V bolesti velké už nechci srovnat dále
Co se to se mnou děje propána krále
Mozek už tě dávno nechce
Srdci se to však nevysvětluje lehce
 
Proč se mé srdce od tebe odpoutat bojí
Za co můj život bez tebe stojí
Je to horší než když David Goliáše skolí
Chci od toho utéct přes sto tisíc polí
 
Proč se nedá čelit tomuto osudu
Ty víš, že tu pro tebe vždy budu
Když na tebe volám, tak se ani neobrátíš
Ani nevíš jakou ránu mi tím do srdce vrážíš
Autor fastavačka, 21.06.2017
Přečteno 457x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, Iva Husárková, Morgenstern II.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí