Koleje

Koleje

Anotace: Pár rezavých kolejí a tvých vlasů :)

Sbírka: Šepoty, polosny a tóny

Přes velká okna nádraží
zapadá slunce
a její ztichlé vášnivé vlasy
zapadají mou tvář.

Nákladními vagony po tratích
křižujeme svět
a vůně kolejí mou spásu
snad ještě umocní.

Noční směny doprovázel smích
a teď i pár vzdechů
co se vryly do zdí a uší
jako šepot milenců.

Snad s ní ještě pojedu
do ztichlých končin vědomí
a milostné dopisy spěšně uložím
do zchátralých spěšnin.
Autor Zasněný básník, 24.06.2017
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí