Struny srdce

Struny srdce

Anotace: Struny srdcí, hrají jistou melodii však to neznamená, že dojde k harmonii


Šaty modré jak voda gejzíru, 
co rezonuje mojí duši.
Hudba z kláves klavíru, 
nebo melodie noci.

Je to pocit nemoci?

Tvůj hlas rozezníva skryté struny,
hnědé oči jež zastaví i čas.
Láska je vladař bez koruny,
a já otrok, zas a zas.

Kéž bych přišel, k tobě včas.

Nejsem sobec, nejsem vrah.
Tak zůstaň stát a nechoď ke mně,
neskončím tvůj dlouhý vztah,
půjdu se projít, opět ve tmě

Tak jak je mým zvykem, zas a zas.



Martin Daniel - 9.6.2017

Autor Adminak, 30.06.2017
Přečteno 591x
Tipy 10
Poslední tipující: Amiradi, Frr, Lioness, Alter-Ego, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná

03.04.2019 10:16:56 | Amiradi

Tahle je skvělá..... ST

03.01.2019 18:21:42 | Lioness

Děkuji :)

03.01.2019 18:27:08 | Adminak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí