Odpustek

Odpustek

Anotace: podvedla si mě,ale já ti odpustil

Ach,ty tvé rty,
Když sem je líbal,
Říkal sladce spi,
Pak tě v noci hlídal.
Měl jsem tě jen pro sebe,
Jen tebe miloval,
Myslel jen na tebe,
Tebe zbožňoval.
Jak si mohla?
S jiným být...
Teď by sis zasloužila,
Pořádně zbít...
Ale já ti odpustil,
Protože si pro mě vším,
Ale už to není jako dřív,
Bojím se o tebe i když vedle Tebe spím...
Autor Kamen s.r.o., 17.02.2007
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí