Láska voní po růžích

Láska voní po růžích

Anotace: Jak vlastně voní láska? Každému jinak... Mně po růžích.

Za temné noci měsíční svit ozářil les,
všude je ticho, jen občas štěkne pes.
Nad vrcholky stromů jasné hvězdy září,
potmě má krajina tisíce tváří.
 
Vzduchem se line vůně rudých růží,
jako když milenka po velké lásce touží,
motýlí křídla v letu pohladí tiše,
všech osamělých lidí zkomírající duše.
 
Nad hladinou jezera světlušky planou,
šťastni jsou ti, co lásku dostanou.
Autor Kathleena, 03.07.2017
Přečteno 448x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, mirecek, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A mně po fialkách, bohužel šťasný asi nebudu,
cítím se trapně, stydím se, navzdory osudu.

04.07.2017 13:47:40 | mirecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí