Bratr a kytara

Bratr a kytara

Anotace: smyšlený příběh o bratrovi a kytaře :)

Sbírka: Jizerské ozvěny

Ty můj bratříčku , bratře
zatímco toulal ses kdesi
zlatý prach sedával na tvé kytaře
její zvuk líbezný tě zatím neděsí

Zahraj mi bratře na struny
píseň pro mou nejmilejší
až ozáří mne svit luny
budu zpívat pod okny té nejkrásnější

Bratr popadl svojí kytaru
ihned z ní vyloudil první takty
za chvíli hrajem tobě postaru
staročeské písně líbezné , jak ty
Autor Petr27, 03.07.2017
Přečteno 498x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí