Láska je i trpká

Láska je i trpká

Anotace: Možná cit nikdy nevyhasíná i když se člověk snaží sebevíc

Vše kolem mi tě připomíná 

Každý pohled do očí které nejsou tvé 

Úsměvy i smích když na tebe srdce vzpomíná

Ty i já jsme blízko , zároveň daleko víme své

 

U automatu na čas co vrací ty dny zpátky

Naše společné chvíle co ve vzpomínkách nekončí 

Od všedních dnů až po ty naše svátky 

S hudbou co žene slzy dál do očí 

 

Po lásce zbylo jen prázdno 

Tak jako po růži trní 

Duše padá těžká na dno 

A tělo celé pomalu brní 

 

Proč zůstávat když se stejně nevrátíš 

Snad jen proto že naděje umírá poslední

Asi stačí že po stejné zemi se mnou kráčíš

A po noci dlouhé se opět možná rozední 

 

Bez tebe jen jedno křídlo mám

Již nevidím ty dálky z výšek jako s tebou

Bez tebe zůstal jsem tu sám 

Svět mi nepřipadá tak krásný pod tou oblohou

 

Prý nikdy nic nekončí 

Že i jiným se to stává 

Ale mé srdce se neloučí

A tak to není žádná sláva

 

Snad jednou vzhlédnu na nebe

Jak na něm plují mraky

A nevzpomenu si tak na tebe 

Nebudu chtít vrátit to zpátky

 

Třeba jen čas bude to chtít 

A pak říct ty jizvy za to stály

Když přišlo na to přestat snít

O tom jak spolu jsme se smáli 

Jít zase dál

Autor Dědek, 06.07.2017
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: adaj, Ruda Štola, Frr, Kett, Iva Husárková, mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí