Ztracená ve snu

Ztracená ve snu

Anotace: ..

Ztracená ve snu

Ve snu mám růže ve vlasech
Med kolem úst
Motýlci mi tančí na zádech
Kapky deště padají na myšlenky snů

Láska mnou pulsuje sem a tam
Kopretiny obrůstají holé tělo i celý lán
Miluji tě a ty mne

Tvá láska mě zabíjí
Tvoje nedůvěra
Necit
Je můj hřebík do rakve poslední
Autor Marlene0621, 16.07.2017
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, Morgenstern II.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře, no

16.07.2017 18:19:44 | Morgenstern II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí