Malování

Malování

Anotace: Malování takové čisté, když ze zdí vystupuje ta jež po milování je jako lilie ... Vápnem se ...

Malování
takové čisté,
když ze zdí
vystupuje
ta jež po milování
je jako lilie ...

Vápnem se připozdí
a ve štětce
co barvy prohání
odstřikuje ...

Tolik hvězd
na stropě
tmavé sluje ...

Tím malováním
jsme si blíž
tvůj šarm,mým stěnám
a prostor v nás
padá v klín
tím, že k sobě pluje ...
Autor Howkins, 18.07.2017
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí