Minulost mě drží

Minulost mě drží

Anotace: Minulost mě drží, drtí mě jako vesmir. Pořád mám trápení, a zapomění hledám u jiný. Za chyby se pl...

Minulost mě drží, drtí mě jako vesmir.
Pořád mám trápení, a zapomění hledám u jiný.
Za chyby se platí, však já vím.
Ale svůj dluh jsem splatil, tak mě k sobě pusť prosím.
Možná jsem se měl snažit, možná že i ty.
Já taky nejsem dokonalý, já také dělám chyby.
Prosím zapomeň na minulost, a chyť mě za ruku.
Zaměř se na přítomnost, protože já tě miluju.
Možná bych tě měl více hlídat, to já vím.
Ale už nejsi moje, už o tom jenom sním.
Sny kde nic není nemožné, a kde vyzpovídání k odpuštění pomůže.
Sny kde se oba milujeme, a neopouštíme.
Autor Hůdy, 18.07.2017
Přečteno 398x
Tipy 6
Poslední tipující: anonymka, Jayra, saigonek, Stela
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšete tak niterně a od hloubky..

20.07.2017 00:00:02 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Pouze se snažím napsat co cítím :)

12.08.2017 19:32:38 | Hůdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí