Držím tě pevně

Držím tě pevně

Anotace: ................

na konci tvých křídel
rozptýlil se pel
to když slova
jako letní liják
spláchla jej
na věčnost

 

v tu chvíli
ona lehkost
co patřila k tobě
tolik neodmyslitelně
v jediné chvíli
zmizela nadobro

 

klesaje dolů
přemýšlíš
proč jen svět
co tolik krásný
mrknutím oka
pln obav být může

 

ptáš se mě
v náruč mou schoulena

 

a já

 

rád bych ti pověděl
že zas bude dobře
ale nemohu
neboť nevím
zda-li v dobré
přehoupnou se misky vah

 

tak alespoň
pevně tě držím
to abys věděla
že nejsi sama
v tomto pro tebe
tak potemnělém čase

Autor James Libustka, 19.07.2017
Přečteno 551x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Básník Karel, Eleanor, jitka.svobodova, Kapka, Frr, Jin&Jang, jitoush, Ruda Štola, JSJ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....tak ať se to přehoupne v tu dobrou stranu.....krásně si to vyjádřil.Ji.

19.07.2017 17:42:43 | jitoush

Je to tak přelíbezně nádherné...

19.07.2017 14:58:20 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Krásné

19.07.2017 14:38:58 | JSJ

...proč tolik těm řádkům rozumím...

19.07.2017 13:03:08 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí