Snaha zapomenout

Snaha zapomenout

Anotace: ...

Den za dnem jak voda uplývá, a smutku pouze přibývá.
Ale alkohol ve kterém zapomnění hledám ubývá.
Už jsem na dně lahve páleného ovoce, nevadí vezmu další lahev, poslední čtyři do konce.
Už svítá a já jako vždy z okna hledím, flašku držejíc v ruce a pohled na východ upřený.
Východ značí nový začátek, bohužel z toho všeho nemám v hlavě pořádek.
Snažím se to popsat ale nejsem žádný básník.
Společnost mi dělá papír, pero, a Jack.
Píšu co cítím, a múza mě začíná opouštět.
Autor Hůdy, 19.07.2017
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: Loveless, Laven De Brig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí