Až nám

Až nám

Anotace: jaká bude budoucnost???

Až nám jednou dojdou slova,
která nás teď k sobě pojí,
možná nám to bude jedno,
možná mě to nezabolí.

Až nám jednou dojdou hlásky,
co plní naše životy,
budem se zas ptát své lásky,
proč nemohl si to být zrovna ty.

Až nám jednou dojdou věty,
které slýcháš každý den,
najednou si řekneš i ty,
že bylo všechno jenom sen.

Až ti jednou dojde,
že láska změní životy,
snad přece jen se někdo najde,
jehož láska, budeš ty.
Autor prostějanek, 17.02.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ty jsi taky pěkný snílek a je z toho cítit,že bojuješ - dobrý.Jo a díky za radu.Lethe

25.02.2007 10:17:00 | Lethe

hmm,... hezké dílko

17.02.2007 17:55:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí