Všechno ber ďas

Všechno ber ďas

Anotace: ...................

doteky cudné
v hříšné měnit
polibky letmé
zintezivnit
a přitom člověkěm zůstati

 

těžké je ve chvíli
kdy ostych se rozptýlí
udržet sám sebe
na oprati

 

ale proč vlastně
když cítím se slastně
dbát jakési morálky
rádoby pravidel

 

vždyť o tom jsou emoce
rajské to ovoce
nelze jej koupit
a není na příděl

 

oba to cítíme
oba se těšíme
škoda by byla
ten okamžik promarnit

 

všechno ber ďas
vždyť ztracíme čas
nalejme vášeň
a pojďme ji do dna pít

 

pak v opojném souznění
noc v den se promění
a my dva víme
že jsme naplno žili

 

možná zítra zase
možná již nevrátí se
ta chvíle
kterou jsme spolu
nepromarnili

Autor James Libustka, 21.07.2017
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Ruda Štola, Dreamy, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Okamžiky co jsme nepromarnili je velmi citlivý závěr

03.04.2024 13:45:06 | mkinka

Jsou okamžiky, kdy platí jediné pravidlo....vnímání toho druhého...:-)

21.07.2017 16:50:37 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí