Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Z lásky.....

Bez Tebe je mě jen půl,
jsem jako zlomená hůl,
hlavu plnou Tě mám,
srdce láskou přetéká.

I když vím,
kde Tě Lásko mám,
já sama a Ty sám...

Těším se na zítřek,
po Tvém boku stát
ve Tvé náruči se hřát,
pocit štěstí opět znát,
život krásnější se zdá.

Láska je plamen žhavý,
krásně hřeje,
ošklivě může spálit.
V první možnost věřím,
Láskou k Tobě hořím.
Autor Bludimíra, 23.07.2017
Přečteno 618x
Tipy 11
Poslední tipující: nadejevidetsvetlo, Pavel Vlček, S1M0N, Harold Smiths, Poetik, Panda v houbičkách
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí