Karla a její tchoři

Karla a její tchoři

Anotace: O letní lásce


Karla a její tchoři


Jsem z Horní Dolní čávo

Mám tříbarevný Fávo,

Až prodám všechny brojlery

Koupím si německý bávo

 

Pojď holka na skleničku

Hledám blonďatou tyčku

Ne, pekáče nelížu

Od toho máme myčku

 

Jdi synku do neznáma

Říká vždycky moje máma

Vem šprcky roháč canesten

A nečuč tady s náma

 

V šeru balím batoh

Časáky dám za roh

Beru nejlepší sandále

A mastičku na tvaroh

 

Kdybych nebyl joud

Věděl bych že čoud

Nemá stoupat z kapoty

Když jde k motoru proud

 

Nechci vás teď svést

Ale nenechte se splést

Jsem vyučenej mechanik

V kárách se vyznám fest

 

Nemám nic proti stopu

Do zadku se kopu

Už mávám tu tři hodiny

Kdo zastaví toho skopu

 

Nabrala mě kočka jako květ

Vnoučat má jen pět

S tirákem jezdí od Husa

A prý s ní můžu jet

 

Že prej je dlouho sama

Tak proč tu smrdí lama

Stromek s vůní mrtvoly

Tu čuju nějaký drama

 

Čas na sváču!

Zachrochtá Karla a vyndá tláču

Rozmotá točeňák

A vyvětrá si káču

 

Už jsi měl někdy holku?

Nudle se prověsí když vyloví žmolku

Teď mám fakt dilema

Nemám chuť na majolku

 

Dobře Karlo dnes budu tvůj oř

Nic proti broskvičkám ale v týhle zašel úhoř

Běž si jí opláchnout

A snad u toho uhoř

 

Naděj se ztrácí

Karla se vrací

Alpa jí kape po trenkách

Když ztrácí prášek prací

 

Je po všem a já smývám sliz

Sedačka vsála hnis

Tuhle rýmku zakončím 

Když z mojí lásky odháním potuchtivý hmyz


 

 

 

 

Autor Panda v houbičkách, 24.07.2017
Přečteno 399x
Tipy 6
Poslední tipující: Ruda Štola, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt pobavila...:)))

24.07.2017 21:38:11 | Ruda Štola

Děkuju :)

24.07.2017 21:49:17 | Panda v houbičkách

Týýý..je to osvěžující-v každym případku**ST :-D*

24.07.2017 20:41:15 | Frr

Ahoj Frrr a díky bráško!

24.07.2017 20:43:56 | Panda v houbičkách

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí