Cez to všetko

Cez to všetko

Anotace: *Som princezná tragédie*

Som princezná tragédie
A ty si pán mojich nočných môr
V slzách píšeš komédie
Pravdu si nechávaš na neskôr

Striedaš masky, ako keby si hral v divadle
Je čas, aby sme sa zahrali s realitou
Klamstvá rátaš na počítadle
Nádej zabíjaš svojou mentalitou

Utekáš pred vlastnými myšlienkami
A pravdu ženieš pred seba
Na otázky odpovedáš hádankami
Aj keď to tak nechcem, stále neviem žiť bez teba

Snáď to raz uvidíš, keď sa mi pozrieš do očí,
že cez to všetko sa okolo teba
celý môj vesmír točí
Autor Blackandblue, 25.07.2017
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Jan Urban, Ruda Štola, S1M0N, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Blackandblue co znám já

https://www.youtube.com/watch?v=PBxU9xtwyg0

28.07.2017 15:50:20 | hanele m.

...slovenčinu mám rád...a moc dobře vyjádřené...;-)

25.07.2017 16:01:28 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí