Niekto iný

Niekto iný

Anotace: Vraj si našla niekoho iného Stále si pamätám deň, keď si povedala „Chcem ťa celého" Už chceš ni...

Vraj si našla niekoho iného
Stále si pamätám deň, keď si povedala
„Chcem ťa celého"

Už chceš niekoho iného
bude pre teba dobrý, kým ho budeš
vidieť ako niekoho nového

Asi máš rada niekoho iného
Lebo ty nechceš "toho vinného"

Dívam sa na teba, zatiaľ čo sa dívaš na niekoho iného
Ako aj mňa, máš ho tiež za hlúpeho?

Milujem ťa
Ale ty miluješ niekoho iného
Potrebujem ťa
Ale ty potrebuješ niekoho lepšieho

Nenávidím ťa
Lebo už máš niekoho iného
A bojím sa
Že zlomíš niekoho ďalšieho

Ale dúfam, že tentokrát už máš toho pravého
Autor S1M0N, 25.07.2017
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Básník Karel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná skládanka :-)!

26.07.2017 15:06:19 | Fany

Tohleto moc dobře znám.

26.07.2017 08:51:38 | Básník Karel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí