Tobě

Tobě

Anotace: Občas pořád trochu moc.

V ranním vlaku do Prahy
se bezhlesně rozbrečím
pro těch pár slabik.

(Občas pořád trochu moc.)

Odvracím hlavu od dívek v kupé
(taky jim po srdci TAK někdo dupe ...?)
Třese mnou zima
(posraná klima)
Hlavu tisknu do závěsu
(proč se, sakra, ještě třesu?!)

No jo, vlastně ...

Občas pořád trochu moc



mi chybíš.
Autor Zefi, 26.07.2017
Přečteno 527x
Tipy 6
Poslední tipující: Dominik Plesr, Frr, Akyš, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

romantika a věcnost v jednom...

27.07.2017 12:35:07 | Dominik Plesr

Velmi zdravá a pěkná zimnice

26.07.2017 08:16:39 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí