KOLÁČ

KOLÁČ

Anotace: takový jakože eklektický pejsek a kočička..

KOLÁČ

 

Stůj a zpívej, kdo má koho rád,
řekni jí, že ji miluju,
že ji potřebuju…

 

Až tráva bude růst
já budu chodit po špičkách
na poslední most přes minulost,
už nebudem se nikdy vracet…
Já byl jen chudý hoch
ale teď už jsi dospělá…

 

Tak od dneška vím,
že prostě jinde s jiným jseš.
Láska se láskou vraždí
dávno ti všichni lžou,
od teraz až navždy,
zase jsem to já,
kdo tu smůlu má
a neposrat se,
po setmění.

 

Bože aký naivný som bol,
chtěl jsem na oblacích spát…

Autor Dominik Plesr, 26.07.2017
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Janna, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí