Do řádků

Do řádků

Anotace: ... našich! řádků.

Píšu memoár z našeho soukromí
o našich zážitcích nahnutých,
jak místnost podkrovní.


Zvláštní! Jak se to opakuje zas a znova,
ta Shakespearovská osnova.
Přáli nám padnout jak Berlínské zdi,
jenže pořád jsme to my!
tak netuším, kdy se dopíše memoár
i bez inkoustu budu psát dál
a opěvovat náš repertoár.


Našli jsme klid jak Alamo
a nechali se unýst
do míst
nádhernách jak Palermo.

Autor Jayra, 28.07.2017
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: Hůdy, Frr, Janna, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí