Paprsek

Paprsek

Anotace: ???

Paprsek

Jsem tenkým paprskem
Lechtám tě v tváři
Tvé oči smějí se
Skoro až září
Jsem horkým dechem
Šťastně se tvářím
Když poznávám
Jak šťastná jsi stále
Nic nám to nezkazí
Ani těžkosti nenadálé
Pohladím teplem tvé malé ruce
Odháním od tebe studenou tíseň prudce
Dívám se na tebe
Přicházíš z dáli
Zůstaneš se mnou
Oči mě pálí
Jak vyhlížím tě
Dočkám se zdali?
Tvých něžných citů
Vzpomínám časů
Kdy jsme se poznali
Od té doby zdá se mi
Jeden krásný sen
Ó, jak já jsem tím zasažen

Autor Beďa, 30.07.2017
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí