Padají bomby

Padají bomby

Anotace: ...

Padají bomby, něco si přej
a svoji ruku naposled pevně mi dej.

Padají bomby, jak slzy na tvoji tvář.
Už nikdy víc nespatříš sluneční zář.

Padají bomby, jak si to chtěla.
Jsi ještě krásnější, když duní děla.

Padají bomby, už nepřijde den.
Tak nech si miláčku zdát poslední sen.

Padají bomby a nebe je černé.
Jak my naší lásce- jsou smrti věrné.

Padají bomby a já chci tě líbat.
To ještě netuším, že už víc nebude svítat...
Autor lukassnajdr, 30.07.2017
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Lighter, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí