Co sebou přinesl vánek

Co sebou přinesl vánek

Anotace: Prchavé pocity tancující ve větru Lístky květin plujíc...

Prchavé pocity tancující ve větru

Lístky květin plující na hladině

City v náručí dívky ve svetru

Čas pohádkové romance plyne

 

Šeptání vánku slůvek smělých

Po špičkách štěstí přichází

Těch pár okamžiků vřelých

Kde slov se nám nenachází

 

Nastav tvář kapkám deště 

Srdce tichým tónům snění

Kdo nepoznal lásku ještě

Nechť mu nepřinese zatmění

 

S láskou co nepomine touhou

V očích o jiných ani zmíňka

Nechť netrvá chviličku pouhou

Trvá déle než na poušti zrnka

 

Do okamžiků ty krásné city

Které nikdo nezapomíná

Do srdce budou navždy vryty

Prosím ať na mě vzpomíná

 

Noc střídá ráno a přišel den

Po krásném milém spánku

Se kterým skončil i sen

Ležíc vedle sebe s láskou ve džbánku

 

Který je plný až pookraj

A snad plný již zůstane

Srdci poroučím naši píseň hraj

Ať ten den nikdy nepřestane

Autor Dědek, 02.08.2017
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: FairyLAdy, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí