Zrozen

Zrozen

Anotace: ...

Ze dvou protikladů zrozen jsi.
Z velké moci dvou silných duší.
Rozboural jsi všechny sny,
a myšlenky na tebe jen mučí.

Jednu duši dal ti Bůh dofajíc,
že správnou cestou život povedeš,
abys druhou polovičku heledaje,
Našel doufal, že z té cesty nesedjdeš.

Druhou duši Ďábel ti dal,
abys byl jeho poručníkem věrným,
abys drancoval a bral,
Duše ostatních lidí bědných.

Teď však strádají nad tebou oba,
protože tě neovládá láska ani zloba.
Autor AngelLia31, 04.08.2017
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí