Lisabon

Lisabon

Anotace: A klidně můžeme být, Vratkou bárkou na moři, Co někdy do útesů naráží, Nebo v objetí stát, U starých žlutých tramvají, Když déšť stéká dolů dlážděním....

 

Je to zvláštní pár

Trochu mladá a on téměř stár

Ale neznají stres nebo shon

Pro ně je tu Lisabon

 

To město snů

A tajných útěků

Když tíhu svět kolem má

Lisabon je zvláštní lék

Co v žilách proplouvá

Lisabon

Ten pochopení pro ně má

Lisabon

 Ten se nezapomíná 

 

Je to zvláštní pár

Do vínku osud nostalgii

jim dal

A právě sem chodí spát

Když teplý vítr začne vát

A časně ráno nevstává

Jako opar nad oceánem

Ležet zůstává

Jako ty v srdci mém

Jako já v srdci tvém

Lisabon

Vůli snít mi dá

Lisabon

Už nás volá

 

A klidně můžeme být

Vratkou bárkou na moři

Co někdy do útesů narazí

Nebo v objetí stát

U starých žlutých tramvají

Když déšť stéká dolů dlážděním

Lisabon

To místo našich rtů spojení

Lisabon

Chci, ať se nemění

Lisabon

Pro tvůj zrychlený tep a volání

Lisabon

 

(Hanuš Šparlinek, 5.8.2017, Gahan cover Bowie, Heroes)

 

Autor Hanuš, 05.08.2017
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska...

06.08.2017 00:12:40 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí