Tóny

Tóny

Anotace: ...

Dokud hudba nepřestane znít,
a neutichnou i tóny poslední.
Mé ruce stále budou tě chtít.
Stejně jako já chtíči podlehni.

Dokud plamen slabelě plane
a voda nedokáže jej uhasit.
Mé srdce tlukoucí tobě dané,
bude vždy s tebou souhlasit.

Jsme zvláštně vysoko přesto nízko,
chodíme po hladině vody na nebi.
Nikdy dřív nebyli jsme si tak blízko.
Jak dobře v oblacích, tak i na zemi.

Chci znovu cítit tvůj parfém,
který k tobě tak perfetkně sedí.
Vidět tvou siluetu za sklem,
kochat se vědomím, že to nikdo neví.

Ani slova básníků nedokáží říct, jak moc bych chtěla,
dotýkat se konečky prstu tvého úžasneho těla.
Autor AngelLia31, 05.08.2017
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, Janna, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí