Jaká je láska?

Jaká je láska?

Anotace: Prostě to, co mi šlo na jazyk...

Ten něžný vzhled bílích lilií,
ta nevinná vůně a krása.
Láska - ta prý ráda zabíjí,
kdy konečně přijde ta očekávaná spása?

Nejdřív ošálí tvůj zrak a srdíčko,
cítíš se jako v sedmém nebi.
Hřeje tě jako rozpálené sluníčko
a maže kolem pusy různé medy.

Pak ti ukradne srdce
a se zlým pohlem
řekne
"Tak pojď a neboj se přece,
naposledy se na štěstí projedem!"

Nakonec ti nůž do srdce vrazí,
ta bolest uvnitř tě ničí.
Tělem ti projede chlad až to mrazí,
srdce se nebrání, nekřičí.

Tvé srdce teď v dáli leží,
už nechce cíti lásku.
Čas tak rychle běží,
už nemiluješ - pohrálas sázku.
Autor JulCZa, 17.02.2007
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná báseň, jen jsou tam dva překlepy "sluníčku" místo "sluníčko" a "slým" místo "zlým". =O)
Ale jinak moc pěkný obsah =O)

17.02.2007 21:51:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí