Možná

Možná

Anotace: Možná nikdy, možná zítra

Možná zítra, možná nikdy,
pohladím tvé černé vlasy
a polibek vtisknu na tvář
zatím zní jen líbezný tón basy.

Chci dotýkat se tvé jemné kůže
a dýchat blízko tvého těla,
kde jsi, když já chci tě
já vím, že by jsi to tak chtěla.

Jsi krásná, milá, tajemná,
nechci tě ignorovat,
splním ti každé tvoje přání
andělům se nesmí odporovat.

Vzpomínám na tvou chůzi,
cítím tě uvnitř nitra,
chci líbat tě a hladit...
možná nikdy, možná zítra.
Autor sarka, 07.08.2017
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Jin&Jang, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super.

11.12.2022 12:44:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí