Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: Báseň o hledání Jeho

Jsem sama
pořád sama
na lásku, na smutek, na naději
sama.

Kde jsi?
Dlouho už tě hledám
čekám s otevřenou náručí
a ty pořád nikde.

Schválně mi házíš pod nohy klacky
chystáš mi překážky
lámeš mi srdce
aby sis mě otestoval?

Ale proč pořád neprospívám s vyznamenáním
proč mám jen černé puntíky
proč jsi tak přísný
a proč už nedojdeš a nezachráníš mě?

Samoty se bojím
je to můj největší strach
ale víc se bojím života bez tebe
a proto pořád jen čekám

Nemyslím si, že chci moc
stačí, když tu prostě budeš
když mě rozesměješ, když mě utěšíš
když mě pohladíš po vlasech a řekneš, že je vše fajn
když si spolu zahrajeme polštářovou bitvu
když mi ukážeš, že mě máš rád
ale stačí, když tu prostě budeš.

Já počkám
pořád budu čekat
nic jiného mi nezbude
Ale já chci čekat
vím, že přijdeš
věřím, že přijdeš
doufám, že přijdeš
doufám, že přijdeš a probudíš mě.
Autor bastpa, 08.08.2017
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí