Obejmi mě

Obejmi mě

Anotace: ...

Obejmi mě, lásko …

 

Páskou nám svaž ruce k sobě,

ať v době, kdy jsem já tady a Ty tam,

cítíš,

jak postrádám Tvoje krásno,

Tvoje jedinečno,

Tvoje a moje spolu.

Ať bolu, co se rodí z odloučení,

              už víc nikdy není               

 

Obejmi mě, lásko …

Ať jsme dvojhláskou v každém slově,

ať rodíme se pořád nově

S každým pohledem

S každým dotekem

S každým políbením

Ať Ty ve mně a já v Tebe se navždy vtělím

 

Obejmi mě, lásko …

V nekonečném nádechu

a unes mě pod střechu ze Tvých silných paží,

kde se lásce nejvíc daří,

kde nemám vrásku mezi očima,

kde vše krásné stále začíná

 

S Tebou

 

Protože mě umíš mít rád

A já si Tě nepřestávám přát …

Autor Koza, 09.08.2017
Přečteno 609x
Tipy 11
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, FairyLAdy, Cappp, Donne, Janna, Kapka, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí