Nechej mne

Nechej mne

Anotace: Hmfff... potřebuju pár facek.

Nechej mne
nechej mne vtéct
jak jarní med
do tvých přání
do světa kandovaných
cukrovinek tvých rtů.

Nechej mne
nechej mne slézt
kams do hloubi
po šeříku vonících
po smutku plačících
šatních skříní.

Avšak která z těch chvil,
(ztratila se v labyrintu
tvých půvabů s rozmazanou řasenkou)
byla ta opravdová?
Autor Thilion, 17.02.2007
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí