Špatné já

Špatné já

Anotace: !...

Celou noc mám slzy v očích,
Už pouze sním o našich společných nocích.
Vzpomínky na tebe pořád zůstávají,
Celou noc se slzy utírají, myšlenky o nás dvou přibývají.
Trápí mě co se stalo,
Nic nám to stejně do života nedalo.
Poslední šanci už si nezasloužím, za chvíli z toho vzteky shořím.
Myšlení se už bouří!
Nejhorší nápady se tvoří!
V odrazu mých očí, naše fotky hoří.
Něco zde umřelo. Náš vztah? Mé srdce? Nevím.
Už ani tolik nejím!
Vím že s tebou přestat nesmím.
Už vím ze alkohol není řešením.
A co najít tobě podobnou?
Už jí hledám, žádná není stejná podobou.
Ta žena ze mě dělá debila!
Bylo by lepší kdyby se mnou nikdy nebyla!
Nemluvím o své matce, nebo o té osmnáctce.
Ale o tý lásce,
Ona si pouze se mnou hrát chce.
Už to začíná být moc.
Její oči jsou jako půlnoc
Autor Hůdy, 13.08.2017
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: JaneBlack, Ruda Štola, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Může být i podobná, ale není to ona...

13.08.2017 11:35:33 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí