Neslibuj víc

Neslibuj víc

Anotace: ... kdo ví, ten chápe...

Dokážeš pro mě slunce zatemnit ,
nebo to byl pouhý slib?
Chci sama sebe za lepší vyměnit,
protože můj život je plný chyb.

Nevím, co by udělali kdyby zjistili,
že jsem víc jiná než se zdá.
Vím ale, co by potom všichni říkali.
I tak ale chci být navždy tvá..

Nikdo neví, ani ty ne.
Na koho doopravdy myslím,
Vždy když minuta minutu mine.
Koho když oči zavřu vidím.

Chci být zas nic netušící dítě,
zcela čistá a také bez viny.
Protože když neznala jsem tě,
neznala jsem ani své démony.

Proto neslibuj mi nikdy víc,
než-li můžeš mi dát.
A já nebudu nic chtít,
nebudu mít co brát...

Lásko opravdu chci tě, to ano,
ale nechci aby se skrz prsty dívali.
Je lépší, když bere mi tě ráno
A zapomínám na časy, kdy jsme se výdaly.
Autor AngelLia31, 15.08.2017
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí