Znovu zklamem

Znovu zklamem

Anotace: ...

Nemyslím na tebe neustále,
Jen dvakrát možná třikrát za den.
Přemýšlím jak to půjde dále.
Mezi námi, tak pověz mi jen,
že se to vše ve dvou zvládne.

Je toho dost pro nás všechny.
Vím, že to jednoduché není.
Okolí se na nás dívá skrze prsty,
ukazují si na nás a soudí,
ale o tom, jaká je láska nic neví.

Myslím na tvá poslední slova,
myslím na to, jak jsem zůstala sama.
Pověz mi proč se na ně nevykašlem.
Nzačneme znova,
nebudeme se ohlížet a znovu je zklamem.

Na nich přeci nezáleží.
Jen na nás dvou.
Oni neví o co tu běží,
protože...
My jsme důležitější
Než oni...
Autor AngelLia31, 17.08.2017
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: grázlík, ZILA78, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí