Vyvolená ale cizí

Vyvolená ale cizí

Anotace: Zase ležím, a do stropu hledím. Celou svou minulost si v hlavě promítám. Všechny ty chyby sám sobě...

Zase ležím, a do stropu hledím.
Celou svou minulost si v hlavě promítám.
Všechny ty chyby sám sobě vyčítám.
Někdy si naše staré zprávy se slzamy v očích přočítám.
Vzpomínám na náš první pohled.
Měl jsem trochu v hlavě ale věděl jsem že mě tvůj odchod bude bolet.
Přisedla sis a já věděl že jsi ta vyvolená.
Taky si ten večer pořád připomínám.
Doufám že už něco tušíš.
Lásko vím že spolu nebudem,
A ta bolest přibude.
Ale ty nejsi jedna ze sta,
Protože k tobě směřovala moje cesta.
To ty tu pro mě vždy jsi.
To vedle tebe se vzbouzet chci
To ty jsi ta správná, jiná.
To ty jsi ta vyvolená.
Autor Hůdy, 20.08.2017
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Stela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí