Tak mi dej pls

Tak mi dej pls

Anotace: Zn. Jen vážně

Bez známek studu

Chci zahnat nudu

Nemá cenu psát oklikou

Že sháním holku z hoodu


S nákupem rád píchnu

Nechci jenom pichnu

"Je to pravda" potvrdím

Když do dlaně si kýchnu

 

Pojď se mnou psát básně 

Bude nám fakt krásně

Málo zubů nevadí 

Vždyť postačej i dásně

 

Není jen o szuku

Neříkej mi kluku

Na nový střeše Lucerny

Tě požádám o ruku

 

No tak nebuď myš

Do zpráv už mi piš

Dnes se ozveš do půlnoci

Zítra u mě spíš

 

Stará nebo mladá

Hlavně vyšpul záda

Tohle neni žádnej tyndr

Opláchni a tradá

 

Ať už je to tak

Rozhoď nohy v prak

Napočítej do čtyř a půl

Z postele je vrak

 

Autor Panda v houbičkách, 23.08.2017
Přečteno 473x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D :D :D

27.03.2018 20:26:04 | Loveless

Toho úchyla co tohle psal by měli smazat třeba

23.08.2017 22:08:42 | Panda v houbičkách

3x kouknu a jedu, STANDING OVATION, O' MASTER!!! + houbička k dobru za řádnýho self-burna, cheers!

23.08.2017 22:48:35 | Cháron

Díky bro. Ty asi budeš ten člověk co si koupil mou knihu. Nezapomeň využít kupon na meet & greet!

24.08.2017 07:14:52 | Panda v houbičkách

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí