Cesty

Cesty

Anotace: Krúžiac okolo Slnka ako planéty, načahujeme sa ale keď Slnko vyhasne, vydáme sa rozličnou cestou

Vystupujúc zo solárneho systému, stávame sa cestami.
Predlžujeme sa, presne ako naše tiene.

Zase vyním nedostatok mojej odvahy v tomto dni a veku.
Je jedno koľko času prejde, nebudem môcť povedať tie slová.
Aby sa nezničili, len som opakoval tieto dni, sledoval ich cesty.
Chcem nájsť miesto, kde by tieto priania mohli žiť ďalej.

Kiežby som mohol byť to slovo, čo vyjde z tvojích úst!

Vystupujúc zo slnečného systému, stávame sa cestami.
Ťahám tie nemožné priania... tie nesmelé hlasy..
Raz keď sa naše pocity rozlejú, namaľujeme nimi našu cestu vpred!
Načiahnem sa za našimi tieňmi: ako rovnobežky.

Zase viním nedostatok mojej odvahy pre zmenu.
Sťažujem sa na to, kým by som mal byť.
"Vieš, aj keď nemôžem byť s tebou, stačilo by mi byť na tvojej mysly."
"Raz napíšem pieseň, ktorá ťa zachráni... a tým sa aj vykúpim...
Dnes ešte prežijem."

Chcem sa stať svetlom, čo pretne tvoje bolesti!

Chcem prevrátiť plán tohto solárneho systému.. a dotknúť sa ťa.
Tento sen mi behá porozume, dokým nezmizne.
Utekám so strachom pred zmenami.
Ako keby ma preťalo vo dvoje, vznikli rovnobežky.

Nemožno ani začať, divím sa koľko budeme spolu kráčať.
Ale aj tento nezačatý príbeh zanechal svoje stopy.

Ak opustíme solárny systém, tieto cesty sa spoja...
Keby sme len našli našu odpoveď,
Zjavenú z tohto sna...

Vystupujúc zo slnečného systému, stávame sa cestami.
Ťahám tie nemožné priania... tie nesmelé hlasy..
Raz keď sa naše pocity rozlejú, namaľujeme nimi našu cestu vpred!
Načiahnem sa za našimi tieňmi: ako rovnobežky.
Autor Boneless, 24.08.2017
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí