Miluj mě znovu část druhá

Miluj mě znovu část druhá

Anotace: ...

Sbírka: Přízraky setmění

Miluj mě znovu

Poznej, co sídlí v srdci mém

V něm se nachází samotná Láska,

ale i bolest


Miluj mě znovu

Vždyť víš, že bych snesla modré z nebe

Už bych Tě nikdy nedokázala opustit

Zlomilo by mi to srdce na dvě poloviny


Miluj mě znovu

Nech mě, abych vyléčila Tvé šrámy

na Tvé bolavé duši

Nech mě, abych uzdravila Tvé bolavé srdíčko

V sobě máš velký bol a žal,

který tam je usazen od Tvého dětství


Miluj mě znovu

Slova Lásky mi plynou ze rtů na papír

Ty je však neslyšíš

Prý pro Tebe nejsou důležitá


Miluj mě znovu

Jen nebuď na mě zlý, nezasloužím si to

Už mi nikdy neubližuj, pak mě to strašně bolí

Někdy mě Tvé chování mrzí

Uvědom si, co vše pro Tebe dělám


Miluj mě znovu

Snaž se mě pochopit, a já budu chápat Tebe

Věř, že od teď bude vše na dobré cestě

Nikdo a nic nás nerozdělí


Miluj mě znovu

Vše zlé, co Tě v životě potkalo,

se opět ve vše dobré promění

Špatné vzpomínky jednou zmizí,

ale vím, že na ně nikdy nezapomeneš




Autor Misha, 25.08.2017
Přečteno 604x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ano ..Tohle je přesně Tvůj styl :-*

25.08.2017 13:21:57 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

:-) po dlouhé době jsem znovu začala tvořit:-)

27.08.2017 17:06:42 | Misha

To je jen dobře.

30.08.2017 15:14:08 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

ty emoce musím ze sebe dostat ven na papír, jinak bych se z toho zbláznila:-(

30.08.2017 18:15:40 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí