Samota

Samota

Anotace: ...

Zase stojím u okna a koukám tupě do dáli.
Přemýšlím co by kdyby.
Stejně nic nebude, pořád dělám chyby.
Možná práva láska, no jen jednostranná.
Možná dokonce byla vyvolená.
Doufám že jednou se mi ta láska vrátí.
Dochází mi že ona je má můza, to ona mě furt chrání.
Připadám si špatně, když ji to nemůžu přiznat.
Vím že ona mé city neopětuje, vždyť ona mě ani nezná.
To ona můj život ničí, staví.
To ona je má cesta.
Autor Hůdy, 26.08.2017
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Jort, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí