Nemá

Nemá

Anotace: Budem ťa milovať tajne tak ako sviečka miluje oheň a vietor listy stromov Nemusíš sa ma báť všetko zostane skryté neha aj vášeň, bolesť aj smäd...

Budem ťa milovať tajne
tak ako sviečka miluje oheň
a vietor listy stromov
Nemusíš sa ma báť
všetko zostane skryté
neha aj vášeň, bolesť aj smäd
Budem ako lampáš v diaľke
bdiaci nad tvojím osudom
Budem tvoje útočisko v daždi a krupobití
budem tou, čo všetko dáva a nežiada naspäť
Budem tvoja a predsa ničia...
Budem láskavým svedkom tvojich lások
víťazstiev aj pádov
Budem rukami, v ktorých sa stratia tvoje slzy
Budem ti šepkať očami ako veľmi ťa ľúbim
ale moje ústa zostanú nemé
Moje dlane neucítia teplo tvojich
Moje telo nezlpynie s tvojím ani na jediný okamih
Budeš snom, ktorý sa zrodil v mojom srdci
snom, ktorý je príliš krásny
než aby sa stal...
Autor Snake woman, 27.08.2017
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí