Možno láska

Možno láska

Anotace: Včera som ovracala svoju bývalú. Pred množstvom cudzincov. Môj žalúdok nezvládol toľko voľnosti. ...

Včera som ovracala svoju bývalú.
Pred množstvom cudzincov.
Môj žalúdok nezvládol toľko voľnosti.
Bez kontroly, črevá točiacesa v gaybare.

Vzali ste ma prejsť,
skončili sme v herni.
Prehrali ste všetko.
Rovnako rýchlo
ako som ja prišla o nestrávené jedlo.

Neviem či prvé čo ju na mne malo zaujať
mali byť zvratky.
Stále to môže byť láska.
Autor vraciambasnenadlazku, 27.08.2017
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí