V PEŘINÁCH

V PEŘINÁCH

Anotace: V PEŘINÁCH V peřiná...

V PEŘINÁCH

V peřinách tu ležíš nahá,
bříškem se tiskneš k posteli.
Je krásný pohled na tebe, drahá
neb jak přikrývky ti ze zad sjely,
tu krásu z pod sebe odhalily,
tvou jak samet hebkou kuži
so přes den šaty zatajily
tak ja teď přes ni mohu přejet růží,
pošeptat ti do ouška tvého
těch pár slov po kterých budeš má.
ty pustíš mě do těla svého,
a tvá duše s mou do tance se dá...

Autor Pecus, 28.08.2017
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí