Zoufalec

Zoufalec

Anotace: Z lásky

Patříš jinýmu muži
Jseš nahá v jeho loži
Mí srdce krvácí
Tyhle obrázky poztrácí
Je hřích Tvůj úsměv chtít
Prostě si Tě celou vzít
Ve Tvejch očích spatřit
Že chceš ke mně patřit
Neni mi dáno
Neni mi přáno
Chci toho moc
Ještě je noc
Nebo chci málo
Zač by to stálo
Hruď mi to trhá
Co za tebou zdrhá
Ťuká to na vrátka
Otevřte kůzlátka
Proč zůstává zavřeno
Na černo natřeno
Proč nemůžu už snít
Proč nemůžu už Tě chtít
Proč jsi tak daleko
Proč jdu tak na lehko
Proč jsem ti všechno dal
Radši se neschoval.
Verše nic nezmění
Nezmění zatmění
Říkáš nic nedělej
Kafe si udělej
Víš že ho nepiju
vzteky však zavyju
Vzteky a bezmoci
Bloudívám za noci
Neni mi pomoci
Od týhle nemoci.
Někdo mě zastřelil
Srdce mi prostřelil
Dýku do břicha vrazil
Možná pocity zmrazil
Poslední přání mít
Odsouzen k zániku být
Z Tvých sladkých rtů pít
Tvůj smích nechat znít
Autor paradaj, 29.08.2017
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: grázlík, Dreamy, Iva Husárková, Janna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty přeci nejsi zoufalec, jsi zamilovaný...:-)

29.08.2017 18:52:52 | Dreamy

Zoufale :)

29.08.2017 19:30:22 | paradaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí