Roztoužená

Roztoužená

Anotace: smbolická

z horkého klínu napiju se vody
a svými polibky daruji ti život.

něžným dotekem pohladím tvou tvář...
a tiše ti zašeptám, ta slova lásky...

jsem sentimentální? Ano!
vždyť mě znáš...líp než ti jiní jež mě znali.

svým srdcem prostoupím tvé tělo...
a splynu ve vášnivém obětí!

led proměním v oheň a rozeženu mraky..
své tělo nastavím tvému štětci...

jež pomaluješ barvami duhy...
s texty, toho co chci a toho...co nechci!
Autor Gwladus, 18.02.2007
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí