Miluješ Nenávist

Miluješ Nenávist

Anotace: Ber to třeba jako duše kaz

 

Ber to třeba jako duše kaz

Když Ti láska srazí vaz

Ber to třeba jako lásku

Když na rukou máš pásku

 

Ber to třeba jako jed

I když nepůsobí hned

Ber to třeba jako špalek

Jako citů nedopalek

 

Ber to třeba jako potlachy

Pro mě to byly poplachy

Ber to třeba jako klid

Už dávno s tebou nechci být

 

Říkej tomu třeba vztah

Můžeš, jsi pohody vrah

Říkej tomu třeba smrt

Zrovna jsem si trochu prd

 

Říkej tomu třeba luňák

Takhle ale voní tuňák

Říkej tomu čoko hlas

Málem jsem to neut včas

 

Říkej tomu třeba milování

Tomu co chceš po stmívání

Říkej tomu třeba štěstí

Že uhlas mojí spršce pěstí

 

Říkej o mě že jsem zvíře

To ty máš obě ruce v díře

Říkej třeba ruce moje

Jsou teď skoro v kupce hnoje

 

Mysli na mě třeba v dobrém

Nejsem gay a chodím v modrém

Mysli že si honím triko

Když ty šňupeš růžo-dírou piko

 

 

 

Autor Panda v houbičkách, 30.08.2017
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí