Líbej mě, chtěj mě. Miluj mě.

Líbej mě, chtěj mě. Miluj mě.

Anotace: ta láska

Líbej mě, chtěj mě. Miluj mě.
Můj drahý, moje kráso,
miluješ mě? Chceš mě, má spáso?
Jako křehké kostky ledu na žhavé kůži.
Chci líbat jen tebe, zlíbám jen tvou duši.
Miluji tě jako bolest trnů všech růží, co jsi mi dal.
Jako vzpomínky, které vítr nikdy neodvál.
Jen mi pověz, tvé vlasy jako tsunami?
Až přes tváře plout, pískovými dunami.
A ze rtů bych chtěla krev ti svléct,
jenže žádná není, jen barvou se nechávám splést.
Nech mě, prosím, ztratit se v očích tvých,
v těch zelených stromech, lesů zlých.
Tvé doteky, jenž zastavují mi srdce,
jsou tak lákavé a mizí trpce.
Jen ty mi zatočíš den,
ach, noc, tu změníš v krásný sen.
Poslouchej, já miluji tě chladně,
půjdeš se mnou dolů? Až na dně?
Líbej mě, chtěj mě. Miluj mě.
Autor kaktuuus17, 30.08.2017
Přečteno 584x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Panda v houbičkách
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jeden kapesník prosím! Dojmulo. Krásně napsané.

30.08.2017 22:21:11 | Panda v houbičkách

Děkuji moc!

31.08.2017 00:21:41 | kaktuuus17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí