Všem báječným ženám

Všem báječným ženám

Anotace: Jedna z mých starších básniček.

Když si myslíš, że jsi silný a že svaly máš jak z ocele,
já se tiše chichotám.
Moc dobře si totiž vzpomínám,
jak jsi poprvé oslovil mě nesměle.

Když napínáš hruď a zatínáš pěsti
v momenťe kdy na boj se chystáš,
jsem vystrašená, dělám si starosti.
To protože vím, kde svá slabá místa ukrýváš.

Každý tvůj úspěch prožívám dvakrát,
a kdyż myslíš, že sen ti odnáším,
já jen tiše v koutku oka slzu tajím,
protože všechny tvé sny nechávám zrát.

Možná jsem křehká jako křišťál,
avšak stojím za tebou pevně jako skála.
Kdyby s tebou snad kostky osud hrál,
budu tvé štěstí, třebaže kolem teče jen smůla.

Znám tě líp než všichni lidé.
Často jsem všední, přesto každý den jiná,
jsem záře tvého dne co po noci přijde.
Máš ve mě poklad, jsem přeci tvá žena.
Autor Mitchoza, 31.08.2017
Přečteno 508x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, knihomolka, annav, Iva Husárková, AngelLia31, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

veľmi pekné, ozajstné a ľudské

04.08.2018 17:12:59 | annav

Děkuji :)

31.08.2017 23:31:55 | Mitchoza

Krásné.Moc krásné :-)

31.08.2017 16:36:04 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí