Kreslené moře

Kreslené moře

Anotace: .

Mění se vítr a cuchá Ti vlasy, zlatavou vůni tajných chvil,
pobřeží temní a v kresleném moři, Měsíc se málem utopil.

Vzduch nese lásku, tu bestii žravou, která má srdcí na tisíc,
do moře vchází, kdo našel tu pravou, v zástupech lidských krasavic.

Temno je s námi, nás ukrývá zcela a z vody snad hvězdy vychází.
Svítící duše jak lampion štěstí, z hlubin až k nebi prochází.

Každé z těch světel je jediný život, zmařený mořem kresleným,
tichá je hudba, svět zastavil vlny a nebe otvírá spaseným.

Obloha temní, kdo měl jít, ten zmizel, Tvůj šátek je v písku stočený,
dnes v noci opouští i má duše moře, po rozhřešení od ženy.
Autor callowsick, 01.09.2017
Přečteno 445x
Tipy 6
Poslední tipující: Ruda Štola, Frr, Stela, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně kolébavá a ve svém významu bolestně nádherná... :)

02.09.2017 12:58:37 | Stela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí